zaterdag 2 juli 2011

Saar in juni

Het is nou niet zo dat er in juni helemaal niks te vertellen is over Saar, integendeel, er is eigenlijk gewoon véél te veel te vertellen....

Zo reisden we deze maand onder andere af naar Friesland, naar Saars oom en tante en nicht en neef. Saar had het erg naar haar zin, kreeg een lekkere scone, mocht op de trampoline, verkleedde zich als kaboutertje, werd geschminkt, maakte een boswandeling (deels samen met haar neefje in de buggy), speelde in de speeltuin en de zandbak enzovoort enzovoort. En ook papa en mama hadden het erg naar hun zin!

Een dag later, reisden we opnieuw af naar het noorden des lands, dit keer naar de provincie Groningen waar het goed toeven was bij opa en oma. Saar kreeg een mooie nieuwe jurk en een vestje, reed op de driewieler, knuffelde de hele dag met oma en ook een beetje met opa, sliep een nacht in een tent, vliegerde samen met papa, kreeg een stuk taart waar ze met haar vingers in mocht, ga de plantjes water, kortom, had het enorm naar haar zin. En oma zou oma niet zijn als ze papa en mama niet ook goed verwende. Mama kreeg van opa en papa een heus bed in de tent, zodat ze ondanks haar bekken toch gezellig een nachtje mee kon kamperen.
En verder zijn we natuurlijk elke week een keer bij opa. Tekent Saar er lustig op los, speelt ze graag met haar theeservies en immiteert ze graag alles wat papa en mama doen.

Af en toe krijgt mama een aai over haar buik en soms zegt ze "baby uit!".
Soms als mama zegt dat Saar lief is zegt Saar: "Mama lief, papa lief" en ze praat ook steeds meer in echte zinnetjes. Elke dag leert ze nieuwe woordjes en maakt ze andere combinaties.

1 opmerking: