donderdag 6 oktober 2011

Kanssieee!!!

Papa Bos, ging net als vorig jaar de halve marathon op Texel lopen, met zijn zus, het lief van zus en een vriend van zus.
Eigenlijk was hij van plan om alleen te gaan, maar zus van lief bood ons hele gezin een slaapplaats aan in een huisje op Texel, voor een paar nachten en dat konden we natuurlijk niet weerstaan. Dus wij vertrokken met onze meisjes naar Texel. We gingen op kanssieee zoals Saar dat zo mooi noemde. Een hele onderneming met een peuter en een baby van nog geen twee maanden, het leek wel een volksverhuizing! Maar het ging super in de auto. We namen vlak voor Den Helder een verkeerde afslag waardoor we op de afsluitdijk belandden, wat niet helemaal de bedoeling was, maar wat wel een mooie gelegenheid bood om Lize nog even te voeden.

Onverwachte picknick op de afsluitdijk


Daarna heerlijk op de boot en direct naar het strand en de zee!!! Wat vond Saar het geweldig. In haar rugzakje hadden we haar emmertje en schepje gestopt en ze was dolgelukkig toen ze dat uitpakte. We verzamelden wat schelpen, aten nog een lekker broodje en genoten van de zee.
Daarna was Lize weer aan een verschoning en een voeding toe en dat deden we in een strandtentje.

De zeeeeeee!!!!

Het strand!!!!!!Vervolgens zochten we het huisje op waar we zouden verblijven en legden we Saar daar nog even in bed. Het was een schattig huisje met een enorme tuin en een wijds uitzicht.
We hadden flink wat boodschappen meegenomen dus toen tante en oom arriveerden konden we lekker koffie drinken en daarna eten. 's Avonds toen de kindjes sliepen natuurlijk allemaal aan de Wordfeud, ontzettend gezellig!

De volgede dag wilden we natuurlijk nog een keer naar de zee. Dit keer gingen we op en neer naar het strand bij de vuurtoren.

Lize slaapt....

Heeeeeeeel veel zand

Papa duwt zijn meiden

Mama probeert het ook even...

Met opa naar de paardjes kijken in de tuin bij het vakantiehuisje
Op zondag liepen de heren en dame de marathon wat ze allemaal geweldig deden. Mijn meisjes en ik gingen samen met opa (die ook voor een paar nachtjes op Texel was) en de beste vriendin van tante, onze helden toejuichen. Saar was lichtelijk in shock dat papa haar zomaar voorbij rende, maar de tweede keer ging het beter en zei ze al "hup papa" (alleen iets te laat, maar ach...). Helaas konden we onze helden niet binnenhalen (door slaapjes, voedingen en gebrek aan plaats in de auto). Maar toen de helden weer terugkwamen werd het hartstikke gezellig op het terras achter ons huisje. Iedereen genoot van het mooie weer. Daarna met z'n allen eten en 's avonds toen het grut ein-de-lijk sliep (verstopping enzo...), weer fanatiek aan de Wordfeud.

Maandag moesten we helaas alweer gaan, maar niet voordat we ecomare hadden bezocht.Een zeehondje

Poseren


Op de boot nog een voeding en een verschoning voor beide dames.  Vervolgens een boterham in de auto en toen lekker slapen, om na een dik uur aan te komen bij opa en oma in weer een andere uithoek van het land. Daar logeerden we nog twee nachtjes (helaas geen foto's) en toen kwam de vakantie toch ten einde helaas.

Wel heeft Saar bij opa in de tuin nog heerlijk met David (achterneefje) gespeeld en noten gezocht, bloemen en druiven geplukt enzovoort.

Met achterneefje David bij opa in de tuin


En gingen we (alleen de meisjes, want papa moest werken) afgelopen zondag met opa en oom Berten, tante Natascha en grote neef Rowin naar de kermis in het dorp van opa. Daarna lekker pannenkoeken eten met z'n allen!

In de draaimolen, in de auto...

.... en in de tractor.

1 opmerking:

  1. Hé Doreleen, wat een schattig verhaal! Heb er van genoten, zo ook van de foto's. Kermisfoto's heel herkenbaar. Wij zijn er gisteren met onze kleinkinderen ook geweest. Helemaal leuk.

    Dag Doreleen,
    liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen