vrijdag 28 oktober 2011

Kaaskop

Soms doet je kind iets dat niet mag (al dan niet opzettelijk), je zou dan streng op moeten treden, maar eigenlijk moet je er gewoon héél hard om lachen. Zo ook vandaag...

Saar en ik zaten heerlijk aan tafel te smullen van pasta met tonijn. Papa lust dat niet en het is ons lievelingseten, dus als de kat van huis is.... Enfin.... We hadden de kaas en de rasp op tafel liggen om het feest nog completer te maken. Tegen het eind van de maaltijd viste Saar nog hier en daar een sliertje kaas van de tafel. Toen begon Lize een beetje te mopperen en ik ging kijken. Ik stond met mijn rug naar Saar en Saar vroeg een van haar favorieten vragen op het moment: "Wat doe jijijijijijij????" Waarop ik antwoord dat ik even bij Lize kijk en op dezelfde toon de vraag terugkaats: "Wat doe jijijijijijij???"
Saar zegt "kaas eten". Ik vermoed dat ze nog wat sliertjes heeft gevonden, vraag nog of het lekker is, geef Lize haar speentje, draai me om en zie dat Saar twee flinke happen uit het stuk kaas heeft genomen.

Gek kind!

3 opmerkingen:

 1. Hahaha, leuk he, dat soort acties van die kleintjes. Tja en dan zou je moeten zeggen dat het niet mag, dat hoor je dan ook te zeggen zonder te gaan lachen. Maar soms, soms moet je gewoon lachen en kan je gewoon niet boos worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeft ze van geen vreemde ,kaas eten, gr Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via via hier terechtgekomen, wat een leuke blog heb je! Ik ga je volgen als je dat ook leuk vind?!

  Wat een heerlijk stukje heb je geschreven, heerlijk die ontdeugendheid ;)

  BeantwoordenVerwijderen