dinsdag 20 september 2011

Impressie van de afgelopen weken

Poeh hee, het valt niet mee om even tijd te vinden om een berichtje te schrijven met een peuter en een baby in huis. Dus even snel een kleine update van de laatste anderhalve week.

Een tijdje geleden alweer gingen we met het hele gezin op kraamvisite bij Mira, die vier dagen ouder is dan Lize. Mira en haar papa en mama wonen helaas best wel ver weg, maar gelukkig is er tegenwoordig twitter, facebook, whatsapp en heel ouderwets de mail. Desalniettemin is het natuurlijk veel en veel leuker om elkaar even live te bewonderen. De twee babymeisjes vonden het heel gezellig samen in de box (hoewel Lize nog half sliep).


Ook hebben we laatst voor het eerst lekker met z'n allen in het bos gewandeld.Gingen we traditiegetrouw met opa naar Keramisto, een pottenbakkersmarkt in het dorp waar ik ben opgegroeid. Saar kreeg daar een mooi fluitvogeltje, die ze koesterde als een schat.Saar had de grootste lol in de regen.En dan nog een foto van Lize, gewoon omdat ze zo schattig is....1 opmerking:

  1. Jullie hebben al leuke dingen gedaan met de kleine en laten jullie zo te zien/lezen niet tegen houden door Lize en wat regen.
    Goed zo!

    BeantwoordenVerwijderen