maandag 17 oktober 2011

Mijlpalen

Kleine meisjes worden groot.... Voor hun mama en papa is dat heel erg genieten (maar ook af en toe behoorlijk slikken, want wat gaat het snel!!!)

Ons Lizelotje haalt natuurlijk de ene na de andere mijlpaal (eerste keer lachen met geluid, eerste keer verkouden, alweer in maat 62, speeltje vastpakken enzovoort).
Maar de titel van dit bericht slaat op Saar. Saar doet al een tijdje regelmatig een plas op het potje. Maar een poepje, dat vond ze toch wel een beetje spannend, vooral omdat ze vaak last heeft van verstopping en diarree (sorry voor de details). Maar vorige week deed Saar voor het eerst een poepje op het potje!!!! Hoeraaaa!


En vannacht sliep ons lieve kleine Saartje in een echt (peuter)bed. Geen ledikantje en dekentjes meer, maar een heus grotemeisjesbed. Dat deed ze echt super, ze ging zoals bijna altijd, direct slapen. We hebben haar niet meer gehoord. En vanochtend kwam ze haar bedje pas uit nadat ik even bij haar had gelegen. Ze zei: Dolly en babypop slapen. Waarop ik antwoordde: Nou, ga ze dan maar wakker maken, want daar is het wel tijd voor. Toen stapte ze uit bed en pakte haar poppen.


10 opmerkingen:

 1. Ah gos, dat bedje met dat toch nog kleine meisje erin... Lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kamertje heeft ze zeg en wat is ze nog klein in dat bedje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat het zo goed gegaan is. Hier ging het eigenlijk hetzelfde een jaar geleden.
  Wat worden kinderen snel groot he, gaat soms voor ons ouders veels te snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Hij doe het! Ik wilde dus zeggen dat ik het bedje enorm leuk en lief vind!!! Wat worden kleine meisjes groot he!?

  x ing

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi hi. Ik zie in dat bedje alleen maar het haar van Saar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke blog heb je. Ik ga zeker je site volgen. Heb je trouwens ook op twitter toegevoegd onder: @zwangerstartje en @SugarblossomNL

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke verhaaltjes van jullie meisjes ,heb er van genoten.Gr. Thea

  BeantwoordenVerwijderen